Bastuu

Håller på värma upp bastun och där ska jag sitta läänge och bara tina upp mig så min förkylning får för sig att draaa.
vill inte skriva dehär men jag har inte duschat på 4 dagar :o oooops. Men varför ska jag göra det då jag är hemma bara :)

PROSIIIIIT

jag kan inte räkna hur många gånger jag nyst idag, började med att nysa de första jag gjorde idag. och nu har jag fått rethosta också.
Jag får fara till affären och köpa halstabletter idag och försöka bli frisk för ikväll kommer Bebban hit.
Håller på laddar ner Lotta på bråkmakargatan till Enny, Elwa och Eli :) för jag ska städa lite så dom är nog mest lugn bakom datorn :)

HEJ

sitter och snorar bokstavligt talat, jag förstår inte när de ska försvinna. Jag har försökt med allt, snusat, bakat bullar och bröd, lyssna musik, sola solarium, gått till bageriet och tillbaka och jobbat förstås, har tillåmed vart i skolan igår. men inte går de över.
Inger ringde mig idag och sa att jag anmält mig frånvarande och frågade hur jag mår, snorade lite i hennes öra så fick hon svaret. Hon tyckte inte jag skulle fara imorgon ifall jag ännu är förkyld. sen fick jag lite krya på mig önskningar av henne. Kan jag tro eftersom hon mest troligt vill ha mig i skolan :)
Imorgon kommer min bejb, och då bryr jag mig inte om att jag är sjuk. inte lite heller :) Ska ha en sjukt bra och rolig helg hur sjuk jag än blir :)
Låten jag laddade upp före har jag lyssnat säkert 20-30 gånger idag, den är som så sköööööööön. Man blir bara så glad.

sjukt skön


Torsdag

Heeej!

har fortfarande helt täppt näsa, de är så sjukt jobbigt. Huvudvärk har jag också. Mamma tycker jag ska fara till skolan iaf?! inte tänker då jag börja fara dit när jag är sjuk, aldrig i livet!
De var nog jobbigt igår under lektionerna jag hade.
Ska inte fara iaf. Börjar först 12 idag och har bara 2 lektioner.

Betalade precis räkningar jag fått hem då jag var i jeppis som jag hittade igår, och förstås så hade en hunnit bli inkassokrav, den fick jag förra veckans tisdag och inte har jag sett den heller, så den blev ungefär dubbelt så dyr.
Nåjaa, jag fick pengar från tallgårnden igår och imorgon får jag studiebidraget så jag får iaf tillbaka dom där pengarna på nått sätt.

Nu ska jag fara och göra nå vettigare. jag fick plötsligt så ont i magen.

Snorigt

Blev rejält snorig nu när jag kom hem så de blev inte att jobba. Jag fick huvudvärk också. Varför ska alltid jag smittas av förkylningar? Jag blir så less. De är säkert 4 gången jag är förkyld för de här året. Nu ska jag vila och bli frisk. De är så fint väder ute men jag ska inte vara sjuk för resten av mitt liv så Godnatt. 2 dagar tills älsklingen kommer :* då får han sköta om mig, fast då ska jag inte ha tid att vara sjuk.

Iiih

Sitter utanför solariumet och väntar på att den personen som Är där ska ta och skynda sig. Har suttit här en halv Timma nu. Min näsa rinner också, alltså de är så sjukt jobbigt. Bebban har smittat mig så nu kommer jag bli den som blir mest sjuk och får ligga hemma hela resten av veckan. Nog om de, har bara haft två lektioner som sagt, väntar nu på att Erika ska komma Hit som blir säkert om en timma först. Hmm, jag ska ha de där solariumet nu tänkte jag. Men icke sa Nicke. Hejs

cpppppp

Hej jag heter Minna Esberg och har nå cp fel i halsen, de gör så sjukt ont!
men duktig som man är så traskar jag iväg till skolan snart. måste få ordning på mitt kråkbo, bokstavligt talat. jallafall, får åka hem en aning tidigare iaf. så skönt. Har bara två lektioner idag så de skulle vara skit jobbigt att måsta vänta till halv 4.
Och imorgon får jag skjuts med pappa till skolan till 12 då jag börjar. de är så meega fint.
ska dricka upp mitt kolsyrade vatten och sen göra mig färdig.

Party in my head

tjenis fölket!

Har haft underbara dagar i jeppis. De har vart så sjukt roligt.
På Onsdan då jag kom till jeppis var Bebban ännu och jobbade, och jag var så sjukt trött så jag somnade.
Och jag sov 5 timmar?! sjukt!
Så onsdan gjorde vi inte så mycket, var bara med bebban då han kom hem.
Torsdag var bebban i skolan en stund, så jag var hemma hos han och hjälpte Dina att städa där lite :)
Senare på kvällen slog jag en pling till Maggsan och så for vi dit, sen kom Tommy, Jerre och Frans. Först fick småbarnen leka lite med lego och dockor. Sen for vi ut på långpromenad i Esse, och jag måste säga. Jag trodde faktiskt inte att min pojkvän hade damp, men jag hade lite fel ;) skooja bebbaaan.
Fredan var vi till stan på kvällen, de var sjukt mycket folk. Jag och bebban for och hämtade Magdalena. Faktiskt så gjorde vi inte så speciellt mycket, men jag körde med bebbaaans biiil på city market pakeringen :D
Lördan gjorde vi väl ungefär samma, hängde lite på stan. osvosvosv. Fast egentligen minns jag inte vilken dag vi gjort vad på, men de är väl saksamma. skriver bara för att få nått skrivet här över huvudtaget :D jag har inte så spännande liv så jag har aldrig nått att skriva.
söndan for iaf jag och bebban till stan och köpte en glass, de var så sjukt varmt.
schvainigt gott om jag minns rätt.
Och måndan så gjorde vi inte nå speciellt, JAG OCH BEBBAN for ut och promenerade, de var ju endast 21 grader i skuggan så :D
låter som att jag bara vart med Bebban ihelg, men ickeicke. Vi har gjort sjukt mycket tycker jag och de har vart så otroligt roligt. jag skulle vela tillbaaaka nu.
ska se om jag har några bilder på nåra dampbarn, vilket jag säkert har :)


bebban som gillar att springa och dampa ramlade tyvääääärr :D


nån som vill ha? singelpojkar i åldern 16-18 :D


flams.


finfiiint väder på måndan :)))))

nokia

hejsan allihopa ;) sitter just nu i bebbans rum, han är och äter. Den här helgen har varit jätte rolig hittill:)

Mobiiilblogg

Snart drar jag mot jeppis :) så underbart att fara ifrån den här byn :) idag då jag vaknade så packade jag de sista och promenerade!! Till macken och köpte snus åt bebban :) och de regnade ute också. Och, våran dator har gett upp, eller iaf laddaren till datorn :) men tur då jag har en egen smidig pryl som man kan ha lite connection med ;) nääe, nu ska jag göra nått vettigare. Typ sova en stund :)

Måndag

godmorgon!

Har precis vaknat och tänkte att jag slänger in ett inlägg här sådär snabbt.
Igår kväll var vi ett gäng tjejer och firade Annapanna som har fyllt 18 år för ett tag sen :)
Har egentligen iiiingenting att skriva, nada. så därför skiter vi i de hära nurrå :)
heeejppa.

gokväll

kväll redan? japp! har inte hunnit göra nånting. och de är precis så jag vill ha de.
Ikväll vill jag helst bara vara hemma och ta de riiiktigt lugnt. Se en film, äta godis, snusa och sen bara soooooova.
Har haft lite tjejdag för mig själv. For och solade i 20 minuter, och GISSA om jag höll på att svettas ihjäl.
For sen till färghandeln och köpte hårfärg, nagellackborttagningsmedel och ett nagellack i riktigt rosa färg?! vet inte varför. Kan vara snyggt till sommaren :D

men nu är de PÅÅÅÅSKLOV och på torsdag far jag iväg till min snygga kille och är där till måndag. Hur många gånger har jag skrivit de? men jag längtar så sjukt mycket. Bara få komma iväg från Korpis ett tag till och fara till mitt favoritställe :) Faktiskt bebban så är de de ;)

nee-e, men nu ska Minna lilla fara och göra nått nyttigare. Typ fara och köpa snus, kan behövas för den kväll jag har tänkt ha ;)



oooh, försök hitta nån snyggare pojke . Ni lyckas inte jag har den snyggaste ;)

Skolbuss

Godmorgon! Sitter i bussen påväg till skolan, eller ännu är vi i Korpis. Ska Läsa på min läxa som vi hade till idag ;)

Torsdag

tjeena!

har haft en urskön dag idag. fint väder och 3 promenader med ticila :) känner mig väldigt duktig faktiskt!
Har städat lite med mamma också, vi har rensat undan en hel del vinterkläder.
Kom precis ihåg att jag har mina skor i klorin ännu, har haft dom där ungefär sen klockan 3. hehe

Har vart och jobbat idag också, alltså de var så sjukt jobbigt! vi jobbade bara i 2,5 timmar men de var nog dom längsta 2,5 timmarna i mitt liv.

imorgon är de sista dagen innan lovet. alltså, ingen förstår hur kul de kommer bli med lov.
På torsdag åker jag med Carina till jeppis. Ska bli riktigt roligt :)
fick papper från tallgården om lönen jag kommer få. kommer liiite extra pengar iaf :) lätt värt för den helgen jag jobbade som jag annars bara skulle sitta hemma.

Nu ska jag ge tillbaka datorn till mina småsyskon och så småningom fara och sova, är så sjukt sluut!


vill tillbaka till ylläs, de var så skööönt!

Onsdag 13 April

Godmorgooon!

försov mig idag, inte alls roligt! Var tvungen att ladda telefonen under natten så den är väldigt långt bort så jag har inte hört nånting :s
ringde iaf till skolan och sa som de var. så vi får ju se, har ju bara 2 lektioner idag så de är rätt så chill ändå.

Har tänkt att jag ska vara ute en hel del idag, typ städa gården. För nu kommer alla fimpar upp som vi slängt under vintern så de får bli så idag.

Imorgon börjar jag först 12, ska se ifall mamma eller pappa kan fara till pajala nångång före de.

kan verkligen ett finger domna bort på sidan bara? de känns helt sjuuukt!

Tisdag

De har vart en fruktansvärt hemsk dag idag, jag har haft huvudvärk. de förstörde allt.
Pratade med rektorn idag, han fattar tydligen ingenting. så de får vara.
blev på så mycket bättre humör på ingers lektion, hon gjorde mig på bra humör. och de är de FÅ lärare som gör :)
ska köra mitt egen race i skolan nu, börjar nuu! :) jag kommer fixa de, har redan fixat en hel del. de känns så otroligt skönt! inte lika stor tyngd på axlarna nu nåmera.

laddar ner 2 filmer och ska bara ligga och se film och värma mig. har fryst hela dan. förrutom då jag svettades i thailand en stund :)
har kvar ben&jerry glass i frysen så ska bara myyyysa med mig själv och drömma om min underbara älskling som jag skulle veta om han lever heller :) då han inte köpte en iphone så kan de gå så att man kanske inte kan skicka meddelanden och dylikt ,)


nu ska jag kila, poosshej!

grattis

william och filip får mig att sluta röka, så äre.
varje dag så låter de såhär: får jag köpa en cigg av dig? men kom igen Minna kan jag få en cigg, du får tillbaka. ochsåvidare.
uuuuh vad jobbigt. de är bara för att de är mina småbröder som man ibland kan vara irriterad på och så har dom sen mage att komma och fråga cigg av mig.

hahaha, roligt inlägg!

lite småkul att ha fått väcka bebban ungefär 29321 gånger idag, stackarn har jobbat natt och är helt död :/


måndag 4/11

godmorgon!

har vaknat för läänge sen, men har bara legat i min säng och slappat och spelat angry birds.
Pratade med bebban före också men de bröt och han somnade :)
Jag hade mena fara till skolan idag, hade ju tandläkare också. men jag försov mig rejält.
de var så sjukt jobbig resa hem igår. jag kände att jag skulle somna vilken sekund som helst men valde att torka ut mina ögon istället.

haha, hela resan var lite små läskig faktiskt. först så stanna vi vid ABC i oulo och där satt de bara en massa skumma typer som glodde på mig och johanna som nå psyk, gamla gubbar dessutom.
vi slängde resten av paninin och sprang därifrån. och då vi kommit en bit därifrån märkte vi att de inte fanns så himla mycket bensin kvar. vi stannade vi Ii och försökte tanka först, men mitt kort funkade inte där så vi for in och hittade ingen automat att ta ut pengar ifrån. tillslut hittade vi en och for och tanka sen. Före de var de en bil nere i diket och en annan bil stod vid vägen med varningsblinkers. vi stannade till lite och så såg jag att de var 2 gubbar på andra sidan viltstängslet. skumt faktiskt! så vi gasade därifrån i ungefär 120 :D

nog om de, ska fara och spela lite angry birds i brist på annat.
förresten, de är sooommarvärme ute. de är så sjukt underbart väder.
och jag har haft en underbar helg i jeppis, och längtar så sjukt till påsklovet så jag får fara dit igen från torsdan :)




min snygga pojkväääään! :*



mmmmmm, så sjukt goott!

jäppiis

bebbsan är på toaletten och gör sina behov så jag skriver en radda.
orkar mig inte ut mer ikväll, är sjukt död redan nu. har vart på subben och käkat oss mätta och före de bio.
filmen var ju skit härlig. Tror inte den är alls lika bra hemma eftersom de är 3D.
Never say never med justin bieber förresten.
imorgon bär de av hemåt igen, uuurs då.
men jag har redan skjuts hit till påsken, torsdag till måndag ;)

7 April

dagarna går ju så sjukt snabbt, och speciellt nu när bebban har vart här sen tisdag ;)
han for för en stund sen, och jag ska börja packa lite. sen ska jag fara och jobba lite, sen drar vi mot jeppis ;)

började se en film före, funderar på att titta färdigt den, kan ändå inte fara och jobba före typ 2 halv 3 tiden. Fast bebban vela att vi skulle titta den ikväll då jag kommer dit :) får se hur jag gör.
FAST, jag måste ju packa. hejdå!



5 April

snart kommer min bäjb hiit ;) igår på morgonen såg jag han, men jag längtar ändå efter han så sjukt mycket ;)
jag tänkte jag skulle bränna en riktig gym skiva, sånadär sköna låtar som man bara studsar av :D

har inte skrivit på ett tag heller, har vart i ylläs ihelg. de var GRYYYMT! :)
på söndan hade vi grymt bra väder hela dan, så vi var i backen hela dan :)
fast jag hade ont i benen efteråt iaf, hade en rätt så naturlig förklaring till de, blämärken på smalbenen. ashärligt!

jag tänkte jag skulle fara i bastun snart och frächa till mig, skulle faktiskt behövas :D
ha en bra kväll, för de kommer jag ha med min underbara pojkvän som jag bara ÄÄÄÄÄLSKAR! ;)


1 APRRRIRRLL

Idag fyller Anna 18 år! GRATTTIIS! :D
snart ska jag Anna och Erika till Pajala. ska vara i skolan en sväng, sen måste jag hem och packa.
har inte packa ens liiite. sen är de bara att vänta tills bebbsan kommer hit så far vi mot ylläs ;)
ska och sola också.


har inte så mycket att skriva, så nu ska jag och fixa de sista och sen fara till skolan.
skämta inte för mycket nudå med alla nära och kära. de kan gå riktigt illa :)


RSS 2.0