sista november

Jag är så fruktansvärt seg idag, känns lite som att jag sovit för lite. 
Jag försöker komma igång med julstädningen här så jag hinner bli klar före mamma kommer hem så hon slipper göra allting. 
Jag har iallafall tagit helg och de är så fruktansvärt skönt. 
Imorgon kommer bebban hit efter att ha varit borta i 3 veckor. Så kuuul! Jag har saknat han så otroligt mycket. 
 
Nä, nu måste jag nog fortsätta här, men jag är såå trött! 
 

uuurk

nu känner jag att jag har jobbat färdigt för den här veckan, de kommer säkert att bli nå jobb imorgon också. Men jag ska tvinga mamma och pappa till Luleå imorgon, jag vill verkligen dit och då går den här helgen snabbare också. Saksamma om de är lite halt :D (inte lite halt här) man får verkligen leka bambi på hal is här i lilla korpis nu.
Idag har de varit så f r u k t a n s v ä r t mycket jobb. Jag började vid 3 och satte direkt igång med att göra tårtor och sånt, sen var vaniljlängderna slut, och innan vi fått den färdig så jäste wienerdegen över som vi skulle kavla ut och banka dit smör. Jag har fått så otroligt mycket träning av allt bankande kan jag lova.
Sen var de bara att sätta igång med resten, wienerbröd,wienerkransar,julstjärnor,baguetter och saffranssemlor.
Föreställ er bara hur mina ben känns just nu, de känns som att dom är halvvägs av. Erika kom och hjälpte mig idag iallafall, tur de. Annars hade jag stått kvar där ännu några timmar till.

De är bebbban som sagt att jag ska blogga så han har nått att läsa, jovisst. Här har ni världens längsta blogginlägg om min tuffa arbetsdag. Inte så kul att läsa om, eller hur? Såhär brukar mina dagar iallafall se ut för de mesta, stressastressastreeeessa.


 
 

sista dagen jobb...

Idag är de sista dagen för den här veckan, ändå så skönt! Mitt huvud värker av för lite sömn. Nått som jag bara har mig själv att skylla på. Skulle behöva fara ut en sväng och få lite frisk luft, kanske tar en sväng med hundarna. 

De är ändå så skönt att veta att man har nånstans att jobba och tjäna pengar. Utan pengar kommer man ingenstans. 
Jag har ingen aning om vad jag ska göra ihelg, bebban får jag inte se på 3 veckor nu, men visst nog klarar vi det. 

Jag börjar fundera på om jag vill flytta till Jeppis eller inte, jag är inte så sugen på de just nu. De känns bara som att de kommer bli lika tråkigt som de var då jag bodde där. För jobb, de ska jag ha innan jag flyttar en centimeter härifrån. aja, de får man ju se. 
 
 
 

jobbbaaaa

Hej!

jag skriver allt för sällan här, men de händer inte så mycket i mitt liv förutom jobbjobb och jobb. Nu har jag börjat ett lite skönare skift, börjar kl 15 och far hem då allt är färdigt. Förut jobbade jag från 12 tills allt var färdigt så hela dagen gick ju ut på att jobba.
Jag har precis varit ute på en promenad med hundarna, som förövrigt har damp mest hela tiden.

dom leker och busar hela tiden.
 
annars då.. jo, jag måste ta en fet dusch snart. Man känner sig inte så fräsch efter att man jobbat. 
 
många gröna gubbar, 51 dagar kvaar! 

seg uppdatering

De blir lite så då man jobbar. Jag jobbar på bageriet nu för tiden och börjar kl 12 och slutar vid 10. tuffa pass, jatack!
Ska börja göra farsdagstårtorna idag, de kommer att bli så mycket imorgon annars, vi har redan gjort 100 princesstårtor och 50 grädd.
De är faktiskt riktigt najs att vara tillbaka där, lite saker har förändrats då de är en ny chef och jag får göra annat än bara tårtor, så de är kul!
Ikväll blir de nog jobb till 22 om inte efter det också. Och imorgon.... får se om jag kommer hem levande också. Men de gillar vi :$$$ 

Ska börja kliva upp ur sängen och göra nån matlåda åt mig och sen dra och jobba :) 
 
 
somna på gräset, nice! :) 

blåååst

Jag har beställt skor med 500 kr rabatt från ellos ;) gissa om jag fyndade, alltså träningskor. Jag har bara springskor men vill ha ett par som inte är så jätte klumpiga på gymmet :)
Tyckte dom här var snyggast på Ellos, jag vill prova på andra än dom där reebook jag har. Kanske dom här är bättre! Hooppas!

dööööd

mina fötter är helt död, jag får så sjukt ont då jag går. Jag har kommit igång med jobbet, 11,5 timmar igår 6 timmar idag och alldeles för lite sömn emellanåt. Därför var de så skönt med en kortare dag idag.
Nu är jag ledig över helgen, då jag inte ska göra nått.

Jag är sugen på marängtårta i brist på annat, tur att Fanny ska ha kalas imorgon så jag kan baka en ;)

 

RSS 2.0