torsdag

Nu har jag skickat in ett till arbete i barn o ungdomssjukvård. De börjar se ljust ut nu. Det är bara 2 månader till studenten och jag längtar ihjäl mig. Fast ändå är det lite skrämmande att mitt i allt måsta fara ut i stora världen och vara vuxen.
Iallafall blir det skolan imorgon en sväng, känner mig något sugen på första mjukglassen för i år :) Vi tar mammas bil till skolan och far hem tidigare.
hur som helst skulle jag verkligen behöva fara och duscha snart. Känner mig inte så fräsch. Men jag tror inte jag orkar de ikväll faktiskt.
läs våran blogg www.traningokost.devote.se .


sickkt

På en gång mår jag som skiit. Jag har otroligt ont i magen och jag började kallsvettas direkt. Och så fick jag just höra att Alice har magsjuka. KUL, riktigt KUL! Hoppas verkligen inte att jag får nå skit sjuka igen, jag bara hatar de så otroligt mycket.
Aja, kom nyss från zumban iaf och skulle fortsätta med städandet av mitt rum men fick ingen mer ork till det.
Måste bädda om min säng och sen sova, måste upp till skolan imorgon.
lite sådär känner jag mig nu.

plugga..

Vaknade tidigt imorse av att mamma ringer. Jag skulle först fara till skolan med Johanna men de blev inte så, jag fick jobba hemma bara jag jobbade. Och de började jag med redan vid 8 imorse. Fick klart en uppgift sen fick jag så himla ont i magen av maten så nu ligger jag bara ner och vilar. Ska nog fortsätta jobba med uppgifter sen så jag blir färdig med psykologin den här veckan.
Ihelg kommer bebb hit också, kul. orkar som inte resa mera känner jag, de tar väldigt mycket på krafterna eftersom jag sovit 10 timmar inatt och ändå är trött när jag vaknar.
ska ta och vila nu lite och sen fortsätta med uppgifter :)

onsdag kväll

Hallo! Måste vara vaken ännu för att mitt hår ska torka lite efter bastun :)
Har inte vart till skolan idag, jag skulle jobba hemma. Men det blev inte mycket jobba.
For till övertorneå med Erika vid 1 tiden. Vi var dit och solade och tittade runt lite i den lilla byn :)
Senare var det dags för Zumba. Sjukt kul är det! Fast man inte kan något så är de bara att skutta så man får lite träning iaf.
sen har jag pratat med Bebban i över 1 timma. Jag skulle verkligen behöva sova. Hela kroppen är helt slut, och påtal om mina hälar... urs vad dom svider på nått sätt.
Pappa skaffade ny router idag, så nu fungerar internet utmärkt från mitt rum :)
påtal om ingenting så måste jag verkligen försöka sova nu.

STUDENTMÖSSA :D:D


Godmorgon!

Vaknade på ett annat ställe idag. Det känns ju bra :)
Ska alldeles snart fara och duscha och göra mig lite fräsch och sen får jag se vad jag hittar på för nått.
Jag orkar inte skriva så mycket iaf, så nu får de vara :)

Torsdag

Hej!
Sitter och myser med katterna i soffan. Jag vaknade lite ovanligt tidigt idag, vid halv 9 :) Fick sms att mina jeans fanns på macken så jag for och hämta ut dom och håller på att gå in dom nu så att dom blir lite bekvämare.
Jag har som ingenting att göra, ingen är hemma heller.
Ska fara och jobba senare ikväll och sen packar jag för en helg i luleå :) kuul.
På lördan blir det att se hockey också, lite kul! :)
Här är jeansen jag fick, lite liten bild. Men de fick bli så den här gången :)

7 mars

Hej!
Idag har jag haft fullt upp hela dan typ, först när jag vakna så for jag och johanna till pajala och sola solarium.
Sen for vi till baggan och jobbade efter ett tag sen iväg på Zumba. Jag suger på zumba, men nog är de rätt så kul ändå ;)
Nu halv ligger jag bara i min säng och pratar med bebban, ska försöka hitta nån bra film att se sen.
datorn dampar och jag får inte över bilderna från telefonen, så de blir typ aldrig nå nya bilder.
Min lilla gris som är bara nåra veckor gammal ;)

6 mars

jag har ju tillåmed skrivit två dagar i sträck nu, grattis åt mig själv.
den här dagen har jag verkligen inte gjort nått känns de som. Har vart till slalombacken med nåra barn. Och sen jobbat en stund och sen suttit hos Erika och inte gjort nånting typ :) fick en skit skön tröja idag, kommer nog bo lite i den faktiskt :)
Ska vänta tills bigbrother kommer och så ska jag se de, annars har jag 3 filmer att se. Men först ska jag prata med bebban ;)
ny tröjan, längtar tills mina jeans också kommer. Bor man i skogen så få man beställa allt man har stort behov av, säkert kommer dom inte ens passa så får jag skicka tillbaka allt. Godnatt! :)

sportlov

Orkar inte med den där listan nåmer. De är rätt så jobbigt att bläddra tillbaka hela tiden. Men jag följde ju inte den så speciellt bra så spela roll.
Senaste tiden har de då inte hänt nånting, jag suger på att skriva blogg måste jag erkänna. Alla helger har jag spenderat med bebban, och några andra. katterna lever och mår här, vi har bara 4 kvar nu. imorgon åker en till :)
I helgen far nog jag och johanna till luleå och umgås med Anna hela helgen, ser framemot de rätt så mycket. Ska bli roligt :) Helgen efter det blir de nog att fara till jeppis. Mittiallt känns de som att man kommer bara resa dom kommande veckorna.
Idag började iaf sportlovet, grymt skönt att inte behöva göra nånting. Förutom att jobba då förstås.
Har också brutit mitt löfte att inte köpa nåra kläder, beställde 2 jeans förra veckan. De behövs verkligen. Och 700 för 2 par är ju ingenting såå. Har iaf färgat 2 par jeans idag, till svart från typ grå som egentligen skulle vara svarta. Men nu är dom kolsvarta :)
intressant, visst. Ska se lite bigbrother nu istället.
jag bara älskar dig min snyggning :*

RSS 2.0