24/5

Halloo, sitter här i bebbos rum och försöker göra lite läxor. Har redan skrivit hur mycket som helst. Hela morgonen har gått åt de.
Ska snart fara och duscha och sen vänta tills bebban kommer så vi kan fara och sola lite solarium :)
jaa, ska göra klart den här uppgiften och sen i duschen. Hejdå!
vill ha sommaarr nuu!

Halloo

Länge sen sist. APU:n går riktigt bra och de är roligt ibland då de inte är dött :)
Bebban har varit här sen onsdan och for hem igår kväll.
Åker till jeppis på onsdan ifall jag inte får nån skjuts på fredan. Jag vill inte sitta hemma ihelg så då får de bli såå :)
Måste se lite hur det blir med dedäär.
Ska snart börja sova så jag orkar upp till APU:n imorgoon :)
Dålig kvalitet de blev häär. Iaf var vi till jockfall twågånger den här helgen ;)

Rütme

sååå brutalt snygga byxor som jag inte hittar nånstans i storlek 25. Har sökt som en tok efter att jag såg dom första gången. Men jag ska ha dom en vacker dag :)

klänningar

Den längst ner blir de nog, jag ska fixa lite så att den inte är sådär jätte kort. Ifall den är de. Gillade den skarpt iaf :)

Lördaag

Hallo, värsta fin vädret ute ju. Säkert lite kallt ändå men solen lyser iallafall :)
Idag ska jag försöka vara ute och göra nånting, känner för att fara och springa sen. De blir nog såå.
Äh, ska inte sitta här nåmer. Fick iaf mitt rum kliniskt igår. och så såg jag att klänningarna visst var skickade. Gissa om jag vart lycklig, men ändå satt jag säkert i 4 timmar och sökte nya klänningar ;)
snart 10 månader förlovade. shit vad tiden går fort :)

:@

less man får bli när jag beställt TVÅ klänningar som jag har tänkt att jag skulle ha på studenten och så visar de sig sen att båda är slutsålda. så sjukt less, känner nästan att jag går med jeans och en huvtröja snart. Och så är de bara 4 veckor kvar till studenten nu. Får ta och spendera helgen till att söka nya klänningar istället då. Annars far jag till luleå imorgon och köper en helt enkelt.

Fredag

Hallo!
Den här helgen blir det att spendera utan min fästman. Ska försöka göra en massa läxor så att jag inte har nånting kvar sen. Så syns vi redan på onsdag sen ;) Aja, jag har iaf planerat att bara köra en filmkväll för mig själv idag. kan vara skönt det med ibland. Jag känner verkligen att jag behöver tid för mig själv fast jag saknar han otroligt mycket redan. Men jag har laddat upp med godis och ostbågar :) ha en bra helg allihopa.
I love yooou! ;)

2012-05-04

Goddag, 5 veckor kvar till studenten. Nästa vecka börjar jag min praktik på obsen i 3 veckor. Sen är de bara 2 veckor kvar i skolan. Gissa om jag njuter till 100% fast jag inte är färdig med allt i skolan ännu.
Men jag har iaf beställt 2 klänningar till studenten igår som jag inte tyckte var sådär suuper fina, men jag ska fortsätta söka ännu och beställa hem kanske 10 klänningar att prova.
Snart kommer iaf min älskling, ska fara och basta snart och göra mig liiiite fräschare än vad jag är nu :D
Orkar aldrig föra över bilder från telefonen till datorn heller så på den sidan är de tomt.
jag dööör av längtan till STUDENTEEEEEN! :D

RSS 2.0