Idol

Nu ska jag se idol och bara chiiillaa :)


filmkväll

nu har jag godis, chips och juice. Nu kan idol komma så blir allt helt perfekt!
ah, förresten. De skulle inte skada om jag hade haft en underbar person att se den med. Bebban, komsikomsi. inte vara blyg ;b
hursomhelst, har hjälp min mor mycket idag. jag har försökt skrämma iväg våra söta husdjur, såkallade bananflygor?
När jag städat färdigt ena hörnet så ville dom inte vara där mera, då for dom till nästa hörn. sådär var de och vips så hade jag genom städat köket, typ.
Men nu trivs dom ju som fisken i vattnet i de nystädade köket. åh, problem husdjur som inte förstår att dom inte får vara uppe på väggarna.
Nu låter de ju typ som att vi sitter och äter med dom och allt, men så himla många är dom inte :)
Jag känner mig lite smått som ett emo faktiskt, sitter här för mig själv med svart hår och typ nitarmband :D
Nu har jag iaf tvättat alla mina kläder, som vart smutsiga. ska bara tvätta min onepiece också så är allt rent.
Sen ska jag börja packa lite smått så jag inte går och använder upp alla mina nytvättade kläder. smart jag är!
Nu ska jag se nå program och fortsätta deppa, nääe för jag är inte deppig. Typ första dagen jag är lycklig på hela veckan. konstigt :D

30 september

Imorgon är de oktober, och snart kommer de snö. urs vad jag inte vill ha snö.
mamma kör mig till skolan vid 1, jag ska hämta mina APU papper. Fast de hade jag ju kunna göra nästa vecka också eftersom att jag inte fick APU till den veckan.
Jag har vart otroligt slö dom sista dagarna, jag har inte haft energi till nått. Har iaf tvättat bort alla mina smutskläder så jag inte behöver börja göra det nästa vecka.
De ska bli så skönt med helg, jag ska verkligen koppla av och bara inte göra nånting. Kanske lite läxor.
Jaja, nu ska jag  se nått avsnitt av "sjukhuset" den är rätt så spännande.

Morgon

Tjaa! Laddade ner en app på telefonen så nu kan jag blogga från telefonen :) ligger ännu i min säng, orkar verkligen inte kliva upp ännu :)


ajjj

jag håller på dö hit, jag har sån jobbig mensvärk. De känns som att jag inte haft såhär förr. de är hemskt! Ska försöka få bort lite värk med hjälp av fosterställning.
Har annars vart i skolan idag, har vart så sjukt slö och inte orkat med nånting.
Ska ta och städa mitt rum så fort jag kan ställa mig upp. och tvätta lite kläder.
Imorgon kommer jag jobba hemma, vi har ju karaktärs hela dagen så.

26 september

Godmorgon!
stannade hemma idag också, jag var så otroligt slut på morgonen.
Och jag har fått ett till syskonbarn, Joel och Carina har fått en pojke inatt! :)
igår satt jag hela kvällen och framkallade foton, tror jag ska fortsätta med resten idag. Eller så får de bli en annan dag. har ju ledigt nästa vecka tror jag eftersom att jag inte fick APU till den veckan utan bara 2 veckor.
ska jobba lite då den vecka så jag får pengar till nästa månad också.
aja, den här helgen har jag vart med Bebban hela helgen. han kom hit på torsdag natt, på fredan for vi till luleå och handla lite. Men jag hittade nästan ingenting, köpte en tröja och ett par mjukisbyxor och lite stumpbyxor och såntdär krafs.
Och igår var vi hela dagen ute och tog förlovningsfoton, jo lite sent ute men sådär är det.
de var rätt så svårt att hitta en bild som vi båda ville ha :)
här är en del av bilderna. Men vi knäppte över 200 bilder :D

22 september

godmorgon!
började med att jag missade bussen, jag trodde Johanna skulle till skolan. Men hon hade skrivit att hon inte skulle och de läste jag lite sent så jag hann inte med bussen.
Har suttit och tittat lite program sen halv 8. de är rätt så skönt ändå att vakna tidigt och ha hela dagen på sig att göra nått.
Har beställt lite tröjor som jag behöver, fick rätt så bra lön såå :)
Jag ska ta och överraska mamma och lägga upp resten av gardinerna och fortsätta städa lite här, så blir de skönt att gå och sova sen när man känner att man gjort nått bra. Bara inte ticilia skulle gå efter mig och riva ner allt igen, hon älskar att bita sönder papper i hundratals små olika bitar, inte lika roligt för mig inte.
nu ska jag dra mig från datorn, börjar få soffsmak i röven sådär smått.
Hoppas fortfarande på att min älskling ska komma hit ihelg ♥

20 september

Har absolut ingenting att göra, jag kan inte spela tetris battle eftersom att min energi tog slut där så. sitter och vräker i mig halstabletter för att inte bli hes som mamma vart, har fryst så otroligt mycket idag för att jag blivit så blöt i regnet så jag försöker att inte få nå förkylning iaf.
Imorgon har jag karaktärs hela dan, så de är rätt så lugnt. de är bara att sitta i kunskapssmedjan hela dan då :)
Jag hoppas att Bebban börjar sakna mig grymt mycket så han vill komma hit ihelg, de skulle inte alls vara nå dåligt.
För jag vet inte var jag ska få min motivation till skolan ifall man inte har nått att se framemot.
Gammal biild!

19 september

uuh, snart är de oktober tillåmed. Får lite små panik faktiskt.
aja, har inte nått egentligen att skriva, men jag kände ändå lite för att skriva blogg.
idag var jag hemma från skolan för att jag bara har en timmas karaktärs lektion, och så vaknade jag av att johanna ringde mig så jag tänkte att jag skiter i de och stannar hemma och jobbar istället.
Har iaf inte gjort nått speciellt vettigt, jag for och tränade med johanna senare på dan. de var sjukt tungt, men oh så skönt efteråt. For sen till bageriet och jobbade nåra timmar.
Helgen har vart så lugn som man vill ha den egentligen, bebban var hit och vi var mest hemma. Men de känns verkligen skönt efteråt att man inte vart i farten hela helgen så man inte orkar med skolan sen till veckan.
Hoppas bara på att han kommer hit ihelg också, de skulle inte vara helt fel ;) jag saknar han redan fast han for hem igår kväll, med tanke på att han är 50 mil härifrån. de ska bli så skönt att fara dit och vara med han i 2 eller 3 veckor i sträck, varje daaag ;)
jag älskar dig så sjukt myckeeeet ♥

14 september

Heej!
Sitter och väntar tills klockan blir sisådär 10 över så jag kan gå till torget, vi ska ju dra till boden idag med OP  2-3,
har redan vaknat vid 6 idag och sen bara suttit och spelat tetris battle ;)
Laddade ner tetris till telefonen också så jag har nått att göra påväg till boden.
Aja, ska ta och lägga på mig ytterkläderna och sen dra.
Hejdå! :)

8 september

idag ska jag inte säga att jag mår helt okej som igår, jag fick bara värre efteråt säkert bara för att jag skrev att jag mår som en prinsessa.
nåja, jag mår iaf bättre. Men de är inte heelt bra ännu, jag har tre dagar kvar att äta penicillin och jag hoppas allt går över till de.
jag tror jag har feber!? jag blir så svettig mitt i allt precis som att jag precis har vart ute och sprungit fast jag bara ligger i sängen. Ringde iaf vårdguiden idag, jag tyckte de kanske skulle vara smartare eftersom att jag slipper betala för att fara till pajala och sen säger dom att dom inte kan göra nått annat än att jag äter färdigt min penicillin.
men dom sa iaf att jag ska vänta ett tag och sen fara till läkare om de inte blir bättre. Och att jag ska vila upp mig så att de inte blir värre.
Men jag ska verkligen försöka bli frisk till skolan nästa vecka, de går inte annars. då är de typ lika jag slutar skolan för att jag hamnar efter så mycket.
Fick mina reebook runtones idag, och oohja. dom är precis lika sköna som dom ser ut att vara. LÄTT värt priset :)
har gått runt i dom nu hela morgonen :)
nu ska jag lägga mig ner igen och viila :)

7 september

Känner mig som en prinsessa idag, morgonen var rätt så jobbig. Då värkte de i ryggen hela tiden. Men nu har jag inte haft värk på 3 timmar :) lite glad jag är!
Har iaf haft lite tjejtid för mig själv här med ansiktsmask åde. De är så härligt, jag måste och duscha också. Sen ska jag gå till affären och köpa en ny rakhyvel för att ticila åt upp min?!
Känner mig så mycket bättre nu, för inte så länge sen så fick jag nå fel så jag blev helt genomsvettig av att jag bara legade i soffan, de rann från pannan på mig, och ryggen var som en hel sjö. De var inte så speciellt härligt.
Har sett en del avsnitt av greys anatomy, den är så sjukt bra. så nu får jag börja se på säsong 4 :)
äh, jag ska hoppa i duschen nu och sen dra mig ut en sväng om jag orkar. de skulle vara härligt att få frisk luft efter 3 dagar inne :)

blöö

Jag hatar egentligen att vara sjuk, man kan ju tänka att de är skönt att vara hemma. Men nu vill jag bli frisk och komma ut härifråån. Fast de är till skolan jag ska, de är roligare än att vara hemma hela dagarna.
Var iaf till distriktsköterskan imorse, och hon sa "du har kraftig urinvägsinfektion" och så skrev hon ut medicin åt mig. Men vad sjutton har jag för fel i ryggen då? jag känner mig handikappad som knappt kan böja på ryggen utan att dö typ.
Jag hoppas iaf att jag blir friskt till helgen, för nu har huvudvärken kommit smygande till mig också. sådär lagom härligt.
nog om mina bekymmer, jag ska inte klaga jag får ju vara hemma och sooova, fast jag vaknar ungefär 453 gånger per natt för att jag råkat vända mig lite och ryggen har blivit sne. yeee
Ihelg kommer iaf bebban, han får trösta mig så mycket de går. Mamma har serverat citronvatten åt mig på sängen och tvingat mig till distrikten.
med andra ord, jag skulle vela fara till skolan nu faktiskt.
haha, alla som läser får väl nå fel eftersom att jag skriver ett litet snyft inlägg.
iaf, jag blev så himla sugen på frukt dåföre så jag sa till mamma att vi skulle till affären och köpa, så jag köpte frukt för ca 150 kr. haha
nu ska jag göra nått som är sjukt tråkigt, jag vill bli trött och somna. jag sov två timmar mitt på dan så jag kommer väl knappast somna.
jag är lite efterbliven som skriver så mycket onödigt, men de bara dyker upp i huvudet en massa som jag skriver ner hit :)
hejdå!

sjukling

har gått och fått nå fel. jag har spytt imorse, jag kan inte minnas sist jag spydde faktiskt. Jag har inte kunnat sova inatt heller för att min rygg har värkt så mycket, jag vet inte riktigt vad de är för fel. nu har jag iaf tagit alvedon och värken har gått över lite.
ska fara till distrikssköterskan imorgon på morgonen och lämna prover. så får vi se vad jag har haft för fel i en vecka nu förrutom urinvägsinfektion.
nu ligger jag bara och vilar och slappnar av lite, jag ska njuta sålänge de inte värker i ryggen. jag har haft problem med ryggen sen jag började jobba i sommar. jag borde boka tid till en massör eller liknande.
nu ska jag försöka få tiden att gå lite så jag får gå och sova igen.
jag älskar min pojkvän så otroligt mycket, han får mig alltid att må så mycket bättre ♥


du är världens bästa person och jag älskar dig så otroligt mycket

runtones

har äntligen skickat iväg en beställning på ett par skit snygga och bra springskor.
dom var dyr från början, fick lite rabatt och dom kostade bara 600 kr.
Valde att inte fara till skolan idag, jag har fått så fruktansvärt ont i halsen och i varenda kroppsdel jag har.
sådär är det.

RSS 2.0