30 september

Oj vad helgen har gått fort igen. Nyss var de torsdag och bebban kom hem. Vi har hunnit göra en hel del faktiskt.
 
På fredag vaknade jag vid 8 och for och väckte bebban då, och vi var till loppis och var på stan en stund. Vi var senare på kvällen till fäboda och fotade, de var så fint väder och de var riktigt fint där. Igår kväll skulle vi fara och bowla till kokkola, men de var full bokat hela kvällen där så vi for till hesburger på en mjukglass istället :)
 
Idag var vi och åt till kotipizza, riktigt gott och jag är fortfarande helt mätt. Sen lämna bebban mig här själv igen i 4 dagar. De ska vi överleva :) 
 
 
haha, dehär fotot knäppte vi i en vattenpöl. Man såg ju riktigt tydligt i den. 
 
Ps; 11 dagar snusfri idag ;) 

blöh

alltså, jag tror på riktigt jag håller på att få feber. De känns inte alls nå vidare roligt. 
urs, mår helt illa. 
 
 

snusfri

japp idag har jag vart snusfri i en vecka, gissa om jag är stolt över mig själv. De trodde jag aldrig att jag skulle klara av. Nog för att jag röker nu som då, men de ska jag också sluta med så småningom. 
 
Idag är de verkligen inte fint väder, de ösregnar ute och har gjort de hela morgonen. 
Och ikväll kommer bebban hem, så härligt! 
Och sen är jag två veckor till här sen drar jag till sverige, ännu bättre. Jag får se när jag kommer tillbaka, förstås på helgerna men om jag kommer tillbaka och stannar vet jag inte. Jag tror inte de, inte som de ser ut nu iaf. 
lite av de jag har på hjärtat idag, kommer säkert inte skriva nått här på hela helgen. De brukar inte bli så. 
Jo, jag skäms lite över mig själv för att jag har börjat säga för mycket "no" typ "ja, no är de så" Och igår kunde jag inte hålla mig för skratt då bebban frågat om jag "etit" idag. tssahah
Fast han själv inte märker de så har han nog pratat en hel del rikssvenska med mig. 
Och bara för att jag är här hela tiden och hör dialekt hela tiden så skulle jag aldrig börja försöka prata dialekt, de skulle ju låta allt för roligt. Och så roligt ska dom inte få ha de tyvärr :) 
 
idag får du lägga ner ett finger bebbs, en början på 90 dagar kvar. Förresten "RÄTTA" ena dragkedjan hänger lite :P 
 

2012-09-26

Godmorgon.. eller Goddag
 
Har vaknat för kanske en timma sen och har bara hunnit se svenska hollywood fruar än så länge. 
Ska försöka få nånting vettigt gjort idag. 
Ska iaf senare fara in till stan och fara på bio med magalena och johanna :) 
Imorgon kommer bebban hem igen, de har gått så sjukt snabbt ändå. Jag har inte ens hunnit stöka ner i hans rum ännu :) 
 

Fast car

Heej!
Har haft en riktigt bra helg, som de brukar vara när bebban är hemma :) han åker tillbaka idag vid 4, och kommer tillbaka på torsdag kväll. Helt okej faktiskt! Jag hinner sova ut och plugga lite på dom dagarna :)

Vi ska snart dra in till stan och söka en billig telefon åt mig som jag kan ha mitt finska nummer i. De skulle ju vara riktigt bra ifall jag bara kunde låsa upp min telefon och använda den.

 

 
så sköön! 

huvudvärk

Jag har nu varit utan snus i ca 2 dagar. Och jag har sån fruktansvärd huvudvärk. Jag vet inte om de beror på de, men de vattnas så sjukt mycket i min min nu. Jag tror jag ska sluta snusa på samma gång. Jag får ändå inte tag på nå snus förrän om typ 3 veckor.
Försöker få städat här, men direkt jag sätter igång så dunkar de fruktansvärt mycket i huvudet. Kanske måste sitta ner någon timma nu så går de över.


blööh

De är såå tråkigt i den här stan, helt fruktansvärt tråkigt. De är roligare i korpis om jag får säga de själv. Okej, jag kanske inte gör allt för att ha roligt. Men jag orkar inte cykla in till stan eller nån annanstans, de är så sjukt tungt. Och den här veckan har vädret inte varit de bästa heller. Urs, snart ska jag hem och där tror jag att jag stannar.

mockarutor

Håller på bakar mockarutor. Nu tror ju säkert alla att jag är värsta gottegrisen, men nää. Jag bara tycker de är kul att baka, klart man smakar lite. Men sen är man less på de i en vecka typ :)

regn

Hejhej! De känns som morgon fast klockan är typ halv 3 :)
Har hunnit laga lite mat åt mig själv, vikt undan en massa kläder, alla förutom mina egna :) Har tänkt varje dag att jag ska cykla in till stan för att vara med Magdalena och Johanna, men de har regnat varenda dag. Och de lockar inte speciellt mycket att fara cyklandes då nåmer. Får stanna inne tills regnet försvinner.

....

nackdelar till att vara ensam här är att jag har all tid i världen att titta på snygga jackor och kläder. Känner att jag kommer vara ruinerad i slutet av den här veckan ;)

hur snygg är inte den här jackan då? Jag vill bli rik bara sådär på engång. Får ta ett litet sms-lån och shoppa loss. hah

Fjällräven

När jag får ett jobb med bra betalt så ska jag då unna mig en DYR och bra jacka, inte en man använder en vinter och så är den som en påse efteråt. Typ en fjällräven vill jag ha, och den är dyr.
 
ca:4500 kr för den då bara. hehe

:@

gaah, om nån skickar ut en räkning åt mig som de står på svenska så ska dom väl ändå kunna förklara varför jag ska betala den. Men nää "ja talar inte bra svenska" säger dom bara och frågar vad för brott jag gjort? whaaat? aja, de är väl bara att betala för att slippa prata med nån som inte kan svenska heller.
Har jag sagt att jag vill tillbaka till sverige eller? nu vet ni de :)

en finsk fågel, kanske den kan mer svenska än dom :)

ägg och piroger

Vilket skitväder de är idag, de har spöregnat hela dan. Så istället för att vara ute har jag tagit ett välbehövligt bad i bubbelpoolen och skrubbat bort all död hud. Så skönt! Håller på att koka ägg nu och ska äta snart. 
 
 
dehär är lite vad jag sysslat med idag, ätit och badat :) 

dnajfnamna

 

Jobbdag

Ska snart börja fara iväg och jobba, känns ju lite sådär. Men jag har iaf fått städat rummet och möblerat lite också på samma gång.
De är ju inte världens finaste väder att fara cyklandes i.


dötrött

De blev ingen städning heller, istället somnade jag och sov i 2,5 timmar. Helt sjukt, hade kunna sova ännu längre till men jag drömde en helt sjuk dröm och vaknade. Jag drömde att jag skulle köra med moppe upp för en backe och den backen var RIKTIGT brant, jag kom inte upp med moppen utan den började fara bakåt istället, och jag vaknade av att hela magen bara vred sig typ som när man åker frittfall då de släpper neråt :D helt sjukt! Ska iaf börja städa nu, för imorgon hinner jag inte.



kontrollfreak

Hejhej! Andra dagen på backebo avklarat. Idag har jag inte gjort så mycket annat än att städa. Rätt så skönt med en sån dag också, måste fortsätta här i mitt rum, de ser lite hemskt ut här. 
De känns som att man missar så sjukt mycket om vad som händer hemma när man är här, och jag som annars är lite av ett kontrollfreak :) 
Imorgon jobbar jag ett 14-21 skift, så då går de riktigt snabbt tills bebban kommer. Jag hinner ju knappt fara och duscha före han är här :) kul de! 
 
Japp, nu ska jag fara på toa och sen börja städa. Hejhej 
 
 
jag vill ha samma värme som de var denhär dagen, så sjuukt skönt! 
 

dötrött

är helt slut i kroppen, har cyklat från stan med träningsvärk från gårdagens träning. urs så tungt, och jag är typ helt svimfärdig.
Imorgon blir det jobb på backebo, ändå skönt att få lite ändring på vardagen sådär.
äh,måste sluta nu och vila.


Canon eos 1100D

Gillar verkligen våran kamera, den är enkel och man får hyffsat bra bilder med den, vi ska köpa marias objektiv som är 100 gånger bättre än orginalet.

 

söndag 9/9

Har precis skickat in CV och personligt brev till två boenden här i stan. Hoppas jag får nån av dom. Ett av dom var till södermalmsboende, så jag hoppas ju såklart att jag får jobb dit :)
Ska kanske fara till ida och bobbi sen för att fira Kajsa, men jag får se. Har lite huvudvärk nu så.


drunknaaar

Jag drunknar i dom här CV och ansökningsdelarna. Man vill bara få de så perfekt som möjligt, men allt låter bara fel vad man än skriver.
Bebban är upptagen och kan inte hjälpa mig. uuuuuurs. Måste ta en paus igen och fortsätta senare.


shopping

Hej!
Vaknade tidigt imorse med tanke på vilken tid jag gick och la mig.
For redan 9.30 till kokkola och shoppa lite, hittade jeans, mössa, linne och lite underkläder och smågrejer.
Har sen suttit och försökt på att skriva ett personligt brev, huj. De tar verkligen på krafterna och man vill ju få de så bra som möjligt.
Skulle sitta fint med ett jobb nu tycker jag. Och en egen lägenhet. Jag vill bara köpa en massa inredningssaker :)


fredag

åh vad kul me fredag, yes!
Ska fara och köpa fullt med godis och saker för att överleva helgen. Ser ändå lite framemot de, jag skulle inte heller orka med fullt ståhejj hela helgen. Jag jobbar ju nästa vecka så jag måste bli piggare och orka stiga upp före kl 11 :P

Har iaf haft ansiktsmask och duschat just, skönt! Ska spela lite spel och sen dra till abc :)


6 september

har hört ambulans/brandkårs sirener för 4 gången idag, undra vad som händer här!?
Orkar inte riktigt rubba på mig idag, men jag ska fara till abc och köpa lite saker att baka bullar med. Kanske jag bakar imorgon.
Skönt att helgen ändå är här, för då är de bara en vecka så kommer bebban. Orkar inte riktigt leva såhär länge till, de är så sjukt tråkigt.
Hellre nästan jobb över öronen så man uppskattar de lediga dagarna och tycker de är skönt att vara ledig, vilket jag inte tycker nu.

cykla in till stan

urs, måste cykla in till stan snart. Måste fylla på mitt kort. Om allt ändå vore lika lätt som i sverige och inte så fruktansvärt dyyyrt. Jag har fyllt på mitt kort för över 100 euro på en månad. helt sjukt.
Ska passa på att fara till prisma och gå omkring där, de är så skönt ibland.


RSS 2.0