jobbijobb

kom precis från bageriet och har suttit och läst lite bloggar.
jag borde egentligen sova nu, men jag ska bara...

börjar kvart i 7 imorgon, så de är bara att dra sig i skinnet och flyga upp på morgonen. har gjort en tårta till tallgården också. haha skit ful! men som tur är så ska man bara äta den.
nu är de bara 1 APU dag kvar, sen gäller de att packa som en idiot. bäst jag inte glömmer nått viktigt nu när de är bröllop och allt ;) alltså jag ser så sjukt mycket fram emot onsdan och torsdan, fredan, lördan :D haha
nåja, jag ska tvätta mig och sen sooova!

pusssss på min guullleee!

förresten, idag fick jag vara med och byta stomipåse, och yrk säger jag bara. känner fortfarande den där äckliga bajslukten. och så fick jag vara med och byta kateter, lite små intressant såhär på kvällskvisten? säger man så?
hursomhelst. godnatt!


27 februari

Go'kväll!

har precis landat hemma efter lite jobb i bageriet. några timmar fick man ju allt ihop.
2 dagar till sen flyger jag vidare mot jeppis. ååh vad kul!
ser verkligen framemot de, bebban är ledig och vi ska bara chiiillaaa!

nåja, har vart med bebban ihelg iaf. har vart så underbart kul! igår kväll legade vi vaken till 5 och pratade om precis allt, och vi skratta som aldrig förr. de var så kul! ;)

ska fixa lite, få tvättat lite kläder och sen så småningom börja packa lite. åååååh vad jag längtar! ;) hejdå!


23/2 2011

godmorgon!

de är ju skit härligt väder ute. och jag börjar inte förrän 13.45
men jag vet inte om jag ska fara, jag har haft så ont i huvudet. fast ändå måste jag ju till bageriet sen, men jag ska se.

ihelg kommer iaf bebban hit. jag fick han att vara under toffeln lite ;) så underbart!
sen på tisdag eller onsdag far jag dit igen, min broder gifter ju sig så de är kul ;)
jag har skickat tillbaka klänningen jag egentligen skulle ha, jag slutade gilla den och så var den lite för stor och liten ;) jag har sökt efter en klänning, men jag hitta ingen så jag ska ha en jag har här hemma. de spelar ju egentligen ingen roll. ska ju bara ha den i några timmar så ;)
och den passar bättre med mina skor än den förra. så vi får se hur de blir.

alltså, jaa. jag har ingen aning om vad jag ska skriva. just nu är mitt liv inte så himla spännande, först till APU:n och sen till bageriet och vara där till kvällen.  varje dag lika förutom då jag jobbar kvällar. men de är inte så enkelt de heller. man är ju som så gott som död när man kommer hem.

igår fick jag och johanna iaf ta lite blodprovet och sätta om sår och sånt där. de var faktiskt skit kul! inge läskigt alls som man trodde de skulle vara.

nu ska jag gå och se efter mitt lilla syskonbarn som bara springer omkring. (ticila) erikas hund ;D



21 februari

skriver mycket hellre i den här bloggen faktiskt. den har jag haft i flera år så nog klarar jag mig med den :)

börjar först 13.45 idag, så jag har några timmar kvar att göra nå helt annat :) och så slipper jag ju jobba på bageriet också, fast jag fick en feting lön därifrån den här månaden så kan man vara less på stället :)
förresten, min lön! gissa om jag var överlycklig hela kvällen igår när jag fick veta hur mycket jag kommer få på fredag. de är ju som så sjukt bra lön så jag kommer leva glad hela månaden och några månader till :)

jag har så sjukt bra låtar på min telefon, först i början kanske man inte gillar låtar sådär skit mycket. men sen när man lyssnat några gånger är dom sjukt bra :) måste bränna på skiva nån dag så man kan ha på gymmet lite grym musik :)

snart gifter sig markus och martina också. jag är lite osäker på min klänning, jag tror inte jag vill ha den. men de hjälps inte. jag måste ha den iaf nu.
och skor har jag också lyckas beställa. dom är helt okej faktiskt. dom kommer nog vara lite stora om jag bara kommer ha strumpbyxor, men annars är dom rätt så snygga.

och så jacka hade jag ju behövt också, men de ska jag inte köpa. nejnej!

jag saknar min älskling förresten, så sjukt mycket :/ <3



yoo

kul med uppdatering ungefär en gång i månaden :D
vart ju nervös för körningen, varför vet jag inte. de gick helt okej ju. krockade inte in i nått iaf :)
nåja, bokade in en ny körning till tisdan nästa vecka. de går framåt. wohoo

idag har jag iaf haft en chiill skoldag, svenska och engelska med 1,5 timmars mellanrum. hehe
sen solaa, så härligt! får hoppas på att man blev lite brunare. vet inte än, får ta en titt på mageen kanske :D

snart blir de bageriet också, mindre härligt. hade egentligen inte kunna fara och lämna tre små barn här, jag vill inte veta hur de ser ut sen, + william och filip som inte kan låta bli att bråka med varandra.

får kanske ta och be william vara barnvakt elr nått.


har annars fixat till lite i rummet, jag har inte tid annars. jag känner mig sådär smått stressad hela tiden, jag har en fullsmackat schema. skola-hem-äta-bageriet-sova. så kul liv.
jag hade vela ha lite tid för gymmet så man får sig i toppform till sommaren, men de lär ju inte hända när de är semlor upp över öronen på en.

nu ska jag kika runt på nätet lite. heippa.




ungefär så har mitt rum sett ut, men jag kastade ut en säng så nu har jag mer plats för kläder på golvet. YES!


och på fredag kommer min älskling hit, om jag längtar. jooooo! :)


godmorgon

de blev ingen skola idag, jag hann inte ställa nå alarm eftersom att jag somna så direkt igår. jag har iaf försökt väcka william och filip på alla olika sätt. omöjligt! måste iaf ta och göra lite grejer färdigt idag. idag är den enda dagen jag har tid före APU:n. så egentligen är de vääldigt bra att jag försov mig. egentligen! för jag har jobbat så himla länge varje dag. och direkt efter skolan orkar man inte göra nånting. så de blir aldrig nått gjort.

ändå så skönt med sista skolveckan på 4 veckor. såå otroligt skönt! ska njuta till maX.

Nervöös

Låter säkert jätte töntigt, men jag börjar bli nervös att fara och köra bil, med bilskolan. Men jag tänker att jag säkert kommer kvadda bilen eller nått. Nämen de ska gå bra hoppas jag :) måste lyssna musik så jag lugnar ner mig :) kul bussresa om inte annat :p

dead

Jag är lite smått död faktiskt, vaknade nyss iaf.
igår kväll var jag och Anna.R hos Johanna. lite småkul faktiskt! :)
jag orkar inte skriva, nejurs


Rlgdahknjilce

Ungefär så känner jag just nu, mensverk har jag! Hejdå!

ikea skit

tänkte ta och beställa en byrå till mitt rum, för jag har knuffat ut min ena säng så jag bara har en enkel säng nu, de är faktiskt grymt skönt. med tanke på hur trångt de var i mitt rum.
nåja jag skulle ju beställa en byrå iaf, men nee. frakten är dyrare än själva byrån :/
får ta de nångång när man far dit :)

goddag

tjaa,

tänkte jag kunde skriva en rad eller två.
har inte haft tid med nån blogg på länge, tyvärrrrrr!

har vart i jeppis ihelg, uunderbarrt! får se när jag får träffa bebban nästa gång, ungefär år 2873. lite småjobbigt faktiskt, med tanke på att jag har planerat hela mitt liv med han, och vid de läget är jag nog så gott som död.

jaja, så äre!

skolan har gått ffinemang, lite små jobbig i längden. men jag känner mig mycket mer positiv till skolan nu än för 5 dagar sen :)
nåja, imorgon har jag då tandläkare men jag har inte en liiiten aning om vilken tid de var. jag får ta och ringa dit imorgon på morgonen så jag vet :)

var och solade idag också på matrasten, så sköönt! och den här gången brände jag mig inte heller utan blev bara ett liitet snäpp brunare.
jag förstår mig inte på dom som läser den här bloggen, den är totalt värdelös för jag har aldrig nå vettigt att skriva. och inte är man rolig heller så de blir lite smått jobbigt för allihopa :s i'm sooooou sorry!

min näsa har förresten börjat flagna, om de är kul? jo absolut, astorr är den och håller på torkar bort. jag har lagt salva ungefär 201 gånger och ändå blir de lika torrt igen, så jag får ta fram pincetten ikväll och dra bort varenda liten torr fläck :) låter fint!
ska fara och jobba alldeles snart, måste bara få tag på mina pojkar som ska hjälpa mig eftersom johanna ska göra läxor då hon är så lat och inte orkar stiga upp till skolan. jaaaaaa-aa, dagens ungdom........ inklusive Mej! :)

nee-e, nu ska jag inte slösa min tid på en blogggg.


men de jag ville ha sagt var....... JAG HAR FÅTT MIN IPHONE IDAAAAAAAG!
var lite små nervös bara, så därför blev de så himla långt och meningslöst! :Dhahahahha

RSS 2.0