Kunskapsmedjan

Hej! Sitter i kunskapsmedjan nu. Har lite sug efter att dra upp datorn från väskan och se lite one tree hill. Men de kanske inte är så smart under lektionstid. Ska iaf dra och sola när jag slutat, vid halv 2. Så får jag lite tid att gå tills bussen far.
Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, jag har ingen ork att göra på skolarbeten. Jag måste ju ta rast också.
hur som helst, ska ta och avrunda här lite och fortsätta med nått annat :)

image description

Längtar hem till min sköna säng. uhhhh

Morning

Sitter för de mesta och latar mig. Jag vaknade halv 8 konstigt nog och har bara legat i sängen sen dess. Jag börja fundera på vilken färg jag ska köpa på converse?! behöver verkligen nya för mina har fått hål och de är inte sådär jätte bekvämt :) Och jag tänkte passa på att köpa nya från ellos när jag får 30% rabatt därifrån.
Jaja, håller på ser lite one tree hill, sjukt bra serie. De spelar ingen roll hur många gånger man ser den. Det här är andra gången. Sen börjar jag med O.C igen ;)
Ska ta och röra mig vidare nu, jag är så sjukt dålig på att skriva blogg. jag har aldrig nått roligt att komma med direkt. haha
vi har iaf en massa såna här små filurer, nån som vill ha? De finns 2 kvar har jag för mig :)

Tisdag

Hallo!
Har vart en rätt så chill dag idag, fast ändå inte. Religion,Svenska,psykologi och barn&ungdomssjukvård. Allt på samma dag :)
Imorgon blir de iaf att vara hemma, liite väl skönt. Faktiskt måste jag säga att mitt rum är prio 1 imorgon. De är i stort behov av städning. Sen kanske jag råkar göra nån skoluppgift eller två. Det ser vi imorgon.
Mamma och pappa har vart och hämtat ett nytt kök idag, dom kommer snart. Men dom hann ju såklart inte vara och köpa lite mat. De ekar inne i kylen och jag är skit hungrig. Jag får vänta till imorgon mittidan nångång :)
De var de, idag får jag vara vaken hur länge jag vill. Och de ska jag utnyttja lite faktiskt ;)
två dagar till måste jag stå ut utan min älskling, hoppas jag överlever :)

15.1.2012

hallå! skit länge sen jag skrivit. Jag har hunnit fira jul, nyår fyllt 19 och gått skola i 4 dagar :) Har faktiskt inte så mycket att komma med. Vardagen ser ut som den alltid gjort, skola, jobb och sen komma hem sent och gå och sova typ. Hela jullovet har jag iaf fått vara med min älskling ;) sjukt härligt. Men då får jag vara utan han ihelg istället då :s suger faktiskt! nåja, ska fortsätta prata med min bejb och sen försöka sova. Jag har ju inga katter som sitter och biter i tårna hela natten. Godnatt! ;)
Älskar dig! ♥  2 år och 6 mån på måndag ;)

RSS 2.0