off course

självklart ska de inte riktigt gå så bra som jag trott, de skulle ju bara vara för bra för att vara sant.
Men, jag vet inte alls hur jag ska göra nu!? stanna i sverige eller fara tillbaka hit till jeppis igen? Bebban sitter förståss fast nästa helg och de skulle suga så extremt mycket att vara fast i jeppis i två veckor utan att göra nånting. men om jag stannar i sverige i två veckor så måste jag hit en vecka och jobba och sen tillbaka till sverige igen för att ta körkort. åååhååhåhåhåh vad irriterande allt blev mittiallt!

night

jag tittade att jag skrivit att de är 2 dagar tills vi far till korpis, men jag har hela tiden räknat med att vi far på torsdag så jag måste ju haft för mig att de är tisdag idag. vi kanske far till korpis imorgon, men vi är ju inte där förrän på fredag hursomhelst :)

utanför soldathemmet

fixafixafixa

har hållt på med att fixa till min design läängelänge. Hatar verkligen alla koder och sånt. De blev verkligen inte som jag ville ha den men jag orkar inte mera med de idag. :@


tvättat bilen

har precis tvättat och putsat bebbans bil från topp till tå :) hoppas de inte börjar regna eller liknande så den blir fläckig och skitig igen.
om 2 dagar far vi till korpis, och jag längtaaar!

nytt jobb

Hallo! 
 
Resan till åbo och dragsvik var jätte bra och rolig, de var ändå rätt spännande att se hur bebban bor nu förtiden. Nu förstår jag ju bättre då jag pratar med han vad han menar :) 
 
Iallafall, ska fara och jobba idag kl.2 på backebo. Ska bli rätt så spännande faktiskt, lite nervöst. Men kul! 
Och jag har 4 snus kvar, jag vet inte hur jag ska klara mig. påriktigt! jag har inte varit utan snus en dag på säkert 2-3 år :s aja, måste överleva. Bebban kommer hem på torsdan och då far vi mot sverige, äntligeen! :) 
 
Ska fara till abc en sväng nu, och sen fara cyklandes in till stan :) 
 
 
 
hotellrummet
 
åbo domkyrka

good news

får bara glada nyheter på senaste tiden. Bebban fick ledigt nästa fredag, så vi far kanske torsdagkväll eller fredag morgon till korpis. Jag ska fara och hälsa på ett ställe nästa vecka på tisdag för att se lite hur de fungerar där och sen ha lite vikariejobb där. låter så sjukt bra, nu har jag fått jobb till två ställen som vikarie. Låter sjukt bra vaa?
Bebban kanske ställer på sin bil till nästa helg så vi kan ta den till sverige, den är ju mycket billigare att köra med och så är den så sjukt härlig.
på ett berg utanför haparanda för 3 månader sen :)

onsdag

Har haft en sjukt bra dag hittills. Har vart hos bebbans syster Ida sen morgonen. Har tittat på då hon och Dina har tapetserat och gett en hjälpande hand då och då :) fick ett samtal från vikariebanken, och jag ska fylla i de dagar jag skulle kunna jobba. Lite småläskigt att börja på nått nytt ställe igen. Men de går nog säkert bra. Sen har jag gjort nått annat också som jag inte is skriva hit, de får vara lite hemligt tills de händer, om de händer ;)
iallafall, den här veckan har vart så sjukt bra hittills. och så fortsätter den säkert ;)
och nästa vecka får jag fara heem, de är ju ändå 3 månader sen sist såå.

tisdag

sköön kväll, jag är trött och kommer säkert somna tidigt idag. Har haft massor att göra idag. For in till stan från morgonen och köpte en hel del. Presenter, en tröja, saker som alltid är nödvändiga och så var jag till banken och fixa internetbank. kom just hem från stan igen, jag har vart till loppisar med anki och jag fick me mej en sak.
På fredag drar vi mot åbo och sover på hotell till lördan. Sen far vi till dragsvik och är på öppet hus och sen tillbaka till jeppis igen :) blir säkert roligt!
Lite av de jag köpte idag.

ingenrubrik

jag har vaknat någorlunda tidigt och hunnit baka 2 tårtor och städat upp lite här :)
helgen har vart perfekt, jag och bebban var till "koddhaga" hela lördag förmiddag. De var så sjukt härligt! men de var nog den sista gången man kunde ha bikini på sig för i sommar också. Men vi simmade i havet två gånger. De var ändå sjukt varmt vatten och de var så skööönt. Hoppas på mera sånt nästa år.
den till vänster blev lite konstig och inte alls som jag ville ha den :)

sooool

de är sjukt varmt ute, men jag är livrädd för dom där trollsländorna som flyger omkring överallt :s
jag har bakat färdigt och hunnit sitta ute och tvättat kläder.
haha, hittade så sjukt rolig video på en blogg, för de är precis så katter är :D

17.8

fredag idag och bebban kommer hem, håller på bakar mockarutor för att ha nånting att göra.
nästa helg blir de säkert att fara till dragsvik och helgen efter de HEEEEEEM! åhh, jag längtar så sjukt mycket!
och jag saknar mina underbara syskonbarn, har inte bild på fler :)

11.11

Godmorgon!
sitter och lyssnar musik för mig själv i ett tomt hus. Alla är nog i skolan och på jobb, och jag bara väntar själv på att få nånstans att jobba.
Jag längtar lite smått hem till mitt hem, men nu är de bara typ 2 veckor kvar tills jag får fara hem.
de händer inte så mycket spännande i mitt liv just nu, bebban är fast i mili och jag är fast i jeppis. suger rätt mycket ibland, men de går nog säkert snabbt. Ska ta och städa upp lite här snart och sen kanske fara på en promenad med nova som ligger här och myser med mig :)
slitet, ohja :)
sådär ja bebban, nu har du att läsa nånting.

gomorron

urs vad sliten jag är efter helgen alltså, de kommer ta dagar att försöka bli pigg igen. 10 timmar sömn på hela helgen och så har jag jobbat natt inatt och ikväll blir de jobb från 14-21.
aja, har dragit på mig en halsont och öronont under natten också, så lagom trevligt.
äh, nu ska jag se film tills jag börjar igen. sen sova som en prinsessa heeela natten och vakna när jag vaknar om de så är sent på kvällen. hejdå!
åhh, jag saknar korpis så sjuukt mycket. Jag saknar svenskan, min familj, mitt hem, mitt rum, min säng, tystnaden, naturen och ja tillåmed macken och affären. helt sjukt! och såklart så saknar jag ju bebban, men han får jag se snart igen såå ;)

RSS 2.0