Sommar och sol

Hej där!

Lite seg uppdatering på senast här igen. Solen steker på här i lilla korpis och har gjort de flera dagar i rad. De är nästan sjukt, de blir bara varmare och varmare. +28 är de i skuggan idag. Därför är de lite skönt att fara in och bara svalka sig.
Jag ska vänta tills bebban kommer hem så kan vi kanske fara och bada nånstans. De är så fruktansvärt heett ute.

Var precis hos Erika och bada lite pool :) Härligt!
Men nu får jag ta och sitta inne ett tag, jag börjar få riktigt ont i huvudet och det bränner på hela kroppen.


15 maj 2013

Idag fyller min fina mamma 50 år, heeela 50 år! Grattiiis :) 
 
Annars dåå, vi far till Jeppis imorgon och är där över helgen. Lite typiskt att de ska vara bättre väder här i korpis precis då vi ska fara iväg :s menmen, de är väl varmt då vi kommer tillbaka också :) De ska bli riktigt roligt med lite "semester" eller vad man ska kalla det :)
 
Nu ska jag fara och väcka bebban så att vi får nånting gjort här idag :) hadé! 
 

8 Maj

ursäkta den sega uppdateringen, de har varit fullt upp här. Snart 3 veckor sen jag blev fru Snellman :) Annars har de inte hänt så mycket faktiskt, livet rullar på som vanligt här i Korpilombolo.
 
Annars sista dagen jobb på bageriet också, eller får se ifall de blir jobb på torsdag också, men knappast. 
Lite trisst ändå, men vad gör man. Jag har redan sommaren bokad på Tallgården så de ska bli riktigt roligt med lite omväxling faktiskt :) 
 
Ihelgen var jag och Bebban till björkliden iallafall, de blev inte långt på skidorna men de var härligt ändå. Fjällen är ju så himla fin, de går ju inte riktigt att beskriva man måste bara uppleva de själv :)
 
Får försöka uppdatera lite mer, speciellt för mig själv då de är riktigt roligt att gå tillbaka långt i arkivet och läsa vad man hade för sig för några år sen :) 
 
Lite av min frisyr
 
 
 
Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, lätt bästa dagen i mitt liv ♥
 
 
 

RSS 2.0