sjuk

känns ju sådär underbart att mina öron alltid vill göra ont några gånger om året, de är så sjukt jobbigt.
Efter att jag var och tränade på måndan, så har jag haft ont i halsen, öronen och vart täppt i ena näsan. sådär lagom härligt.
jag hoppas inte att de håller i sig så länge iaf.
har inget vettigt att komma med. hejdå!

latsidan fram

har målat ett toaskåp, gjort tacos. och skulle sen fara till kyrkan med barnen. Men jag känner ingen ork, jag känner mig som en hemmafru som har en miljon saker att göra här hemma. de har lixom blivit lite av min uppgift nu känner jag. Men vid datorn slappnar jag av och försöker att inte tänka på allt jag skulle behöva göra. För jag älskar att ha städat omkring mig. jag blir så avslappnad av sånt. och här är de minst sagt städat. måste lära mig att jag inte behöver städa upp alltihopa, får försöka nu. hejdå!

lördag

Godmorgon!
klev upp från sängen för ett tag sen. sov rätt så många timmar inatt, typ från halv 12 till 11 typ. känner mig något pigg nu. Jag vart som en död människa vid 11 redan, jag kände att de inte var värt att sitta uppe till två och sen inte få nån sömn alls typ.
Är barnvakt idag iaf, mamma for just och jobba. Och är där till halv 10 ikväll.
så jag ska göra tacos till middag, och godis till efterätt.
vi fick lite snö igår, men faktiskt så tror jag inte den hålls så länge kvar här.

2011-11-16

tjabbaa.
ligger som bäst i min säng och pratar med älsklingen. ska snart dra och sova och sen upp imorgon bitti.
har laddat ner lite musik och lagt över på telefonen, och gjort lite nya ringsignaler.
var och jobbade nån timma på bageriet idag också, mer än så har jag inte gjort ;)

skola

sitter i Kunskapsmedjan, ska bara vänta tills bussen ska fara så man kan springa härifrån.
Fick äntligen tummen ur röven och bokade en körlektion idag, fast den blev först till nästa tisdag. Han har en ny bil, muumms.
Gjorde psykologiprov också, haha säger jag bara. jag tror absolut inte på ett godkänt ens. Jag hade som läst på lite fel saker om man säger såå.
får göra ett omprov bara, inte mer med det.



HAHAHAHAHAH fräääsch bild, grått hår och endast fuul

2011-11-13

gokväll!
Mår som ett ägg, jag har min kära huvudvärk som bara vill komma tillbaka. Igår hade jag äckligt ont i huvudet från och till. Och idag fick jag tillbaka den när jag var och jobbade. Jag hoppas verkligen inte att de är nån förkylning som vill komma och förstöra för mig.
Bebban har iaf farit hem igen, lite jobbigare än vanligt eftersom att jag inte vet om jag kan vara med han nästa helg. säkert inte eftersom att jag inte har många slantar kvar att leva på. Lönen skulle väldigt gärna få komma imorgon typ.
hur som helst så ska jag vänta tills han kommer hem innan jag kan fara och sova, fast jag mer än gärna skulle somna nu.

01.23

gokväll, vad jag gör uppe ännu vet jag inte. ont i magen har jag. gonatt

försovning

försov mig lite smått idag, och jag gillar inte dumma frågor när jag sover. Som mamma frågade " har du försovit dig?" ungefär 10 gånger och jag visste inte ens vad klockan var. nääe, men hur som helst så försov jag mig.
For nyss och hämtade hem bilen från mommo, själv. gissa om de var kul? jooo, jag och ticila tog en sväng på byn också. de gick skit bra och var skit kul att ingen annan ser vad man gör för klantigheter i bilen :D
De var så att jag skulle köra hem från johannas igår kväll och de var skit dimmigt ute och alla rutor var igenimmade, och fläkten fungerade inte. så jag såg ingenting, jag såg inte ens var våran korsning var och jag vågade ju inte direkt chansa och fara rakt ner i diket, halt var de också. så jag körde bilen till mommos. De roliga var att när jag slog i huvudet i taget då jag satte mig så började fläkten och fungera, träskalle som man har.
Ikväll bli det iaf tårtbak för fulla muggar, farsdagstårtor. De ska bli kul på ett sätt :)
Och några timmars jobb lär de också bli. Men dom ryms i min börs, jag lovar.
Bebban kommer hit på fredag, de ska bli så kuul! :) och de är ju imorgon? den här veckan har verkligen gått fort :D
nu ska jag se lite film!
våran katt är gravid, de syns ju knappt på den där bilden. hoppas hon får sina ungar snart :)

måndag kväll

hej!
har som vanligt inte orkat skriva nånting på länge, jag har inte haft tid helt enkelt. Ihelg var min älskling här, vi bara tog de lugnt precis hela helgen. De är precis de som behövs. På lördag var vi vaken till halv 7 på morgonen, gissa om jag var död när jag vaknade vid 1? jooo.
Iallafall for han hem igår vid 4, och då for jag och jobbade ca. 4 timmar. härligt med söndagstillägg :)
idag har jag också var och jobbat, och hela förra veckan också, de ger pengar hoppas jag. Eller så kanske jag får en påse med limpor hem istället.
Jobbade på dagis förra tisdan också, död var jag efteråt. somnade vid 8 på kvällen.
skippade skolan idag, för jag somnade om på morgonen och sov till kl 11. så nu är jag inte så trött faktiskt :)
ska bara se lite modelljakten så jag blir trött. och jag får hoppas att söthamstrarna inte ger allt för mycket ljud för då åker dom ut.
sådär ja, jag fick ju ihop ett inlägg tillåmed!
godnatt!
min älsklings ring ♥

RSS 2.0